Με χαρά διαπιστώνουμε το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει δημιουργηθεί από μέλη και φίλους που διαμένουν στην Ναύπακτο, την Πάτρα και την γύρω περιοχή για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του Συλλόγου μας «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΟΜΟΡΙΤΩΝ 2023» που θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ στο χωριό μας.
Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε την ημέρα της εκδήλωσης για όλους όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο ή δεν θέλουν να οδηγήσουν την νύχτα, να δρομολογήσει δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά τους από τη Ναύπακτο στη Χόμορη και η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 18:00 το απόγευμα. Το σημείο αναχώρησης θα είναι ο προαύλιος χώρος της Αγίας Παρασκευής στη Ναύπακτο, η άφιξη στο χωριό αναμένεται να είναι στις 20:00 το βράδυ και η αναχώρηση επιστροφής έχει προγραμματιστεί για τις 01:30 τα ξημερώματα.
Παρακαλούμε τους συγχωριανούς και φίλους που επιθυμούν να έλθουν με λεωφορείο στο χωριό, να επικοινωνήσουν μαζί μας το αργότερο μέχρι τις 04/08/2023 στο τηλέφωνο 6974454572 (Μπάμπης Χαντζής) ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων, τότε η ενέργειά μας αυτή θα ακυρωθεί και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά και μέσω των Social Media. Θέλουμε την συμμετοχή των όλων των μελών και των φίλων του συλλόγου μας.
Πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να περάσουμε όμορφα!