Αγαπητοί χωριανοί,
είμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά απο δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, να μπορούμε να διοργανώσουμε ξανά τις αγαπημένες μας εκδηλώσεις που δίνουν ζωή στο χωριό μας το καλοκαίρι!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα (ακρίβεια, αύξηση εξόδων μετακινήσεως κ.α.) και σύμφωνα με την επιθυμία των περισσότερων χωριανών που θα βρίσκονται στο χωριό μας το πρώτο 20ήμερο του Αυγούστου (που είναι και το πανηγύρι της Παναγίας μας), αποφάσισε οι εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν μέσα σε αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να έχουν περισσότερη επιτυχία και να μπορέσουν να συμμετέχουν περισσότεροι!
Τα προηγούμενα χρόνια τολμούσαμε να φέρουμε και δύο και τρείς φορές τον κόσμο στο χωριό, δίνοντας περισσότερο ζωντάνια και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όμως τώρα αυτό είναι σχεδόν απαγορευτικό για τους πιο μακρινούς.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
(δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που επισυνάπτονται)
- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ''Οδύσσεια '22"
ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα 21:00 - Είσοδος ελεύθερη
- ''KOTSALOS'' RIVER PARTI & ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 & ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
- ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΜΠΕΛ/ΤΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα 21:30
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΩΤΗΣ
- ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
(ανακοίνωση προγράμματος ξεναγήσεων προσεχώς)
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας!
Χρειαζόμαστε εθελοντές για όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις, όποια / όποιος επιθυμεί !
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΙΩΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: фeaTpo ΣΠΙΩΝ Krasnodar Malkop CAUCAS Milan Simfere denova Bucharest Sevastopol Danube καλnουζάυης Bologh χρήστος constanta BULGARIA Blac Varna Inebolu Tarimi Tyrrhenian ARGANA gllaiorr Ser ΟΔΥΣΣΕΙΑ '22 Afyon zmir ionian Mugla Sea Την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 TUNISIA και ώρα ERRAN 21:00 Στην ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ Ναυπακτίας Συμμετέχει: Μιχάλης Καταραχιάς Waddan Είσοδος ελεύθερη Yerey @ke TUNISIA ON TOUR ΚΑΣΤΟΡΙΑ amara ΠΑΤΡΑ Siwa RAC Ore pyraл SUMMER 2022 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ cabouk"
 
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, δέντρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛ/ΤΩΝ O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΙΩΤΩΝ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ΩΡΑ 21:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ Είσοδος και χορός ελεύθερος! Θα υπάρχουν ψητά σουβλάκια σαλάτα- φέτα μπύρες κρασί- αναψυκτικά ποτά διάφορα σε οικογενειακές τιμές! Όποιες κυρίες επιθυμούν αςπροσφέρουν γλυκά και πίτες, που θα διατεθούν δωρεάν!"
 
Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "50 "KOTSALOS" RIVER PARTI 11 10ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: 16:00 19:00: Μπάνιο ψάρεμα πεζοπορία στο ποτάμι και στον παλιό Κανέλλου 19:30 εως αργά βράδυ: Ψήσιμο (ελεύθερα) Σύλλογος διαθέσει δωρεάν κάρβουνο -ψησταριές για όποιον επιθυμείν (δικά του κρέατα), και δωρεάν μουσική και φωτισμό. Επίσης διαθέτει σουβλάκια και ποτά σε χαμηλές τιμές (για κάλυψη των εξόδων) 11ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Απο τις 11:30 εως αργά το απόγευμα: RIVER PARTY Φαγητό -Αναψυχή! Σύλλογος θα διαθέσει μουσική δωρεάν και αναψυκτικά δωρεάν για α παιδιά! Θα υπάρχουν σουβλάκια και διάφορα ποτά! ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΙΩΤΩΝ"
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΩΤΗΣ στην Αμπελακιώτισσα Απο 6 εως 13 Αυγούστου 2022 ANS"