Αγαπητοί συγχωριανοί,
Τα τελευταία χρόνια, εξ’ αιτίας της υγειονομικής κρίσης, διαμορφώθηκε στη χώρα μας μια πιεστική κατάσταση με πλήθος περιορισμούς και απαγορεύσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο προγραμματίστηκαν και διεξήχθησαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, τα δύο τελευταία χρόνια.
Φέτος το καλοκαίρι, η κοινωνία μας προσπαθεί να ξαναβρεί την κανονικότητα και το βηματισμό της.
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, αφουγκραζόμενο την ανάγκη της κοινωνίας μας για επαναφορά των κοινωνικών δραστηριοτήτων, αλλά πάντα με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης έναντι της μικρής μας κοινωνίας, διαμορφώνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, ως εξής:
Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων 2022
 
1. Σάββατο 6 Αυγούστου 2022
Εκδήλωση προς τιμήν του Αρματολοκαπετάνιου Θανάση Σακαρέλου, στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στη Συκιά, με τον εντοιχισμό τιμητικής πλάκας και σύντομη αναφορά στην ιστορική περίοδο που έδρασε.
2. Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στις 08:00.
Πεζοπορία με σημείο εκκίνησης την βρύση Καρκανιά και προορισμό τα Λουτρά Στάχτης και τον «Μύλο της Εκκλησίας», μέσω του πλατανόδασους του Αβράδιαγου και πάνω στο παλιό μονοπάτι δίπλα στον ποταμό Πόριαρη.
3. Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στις 21:00.
Προβολή παιδικής ταινίας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας.
4. Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 στις 18:00.
«7ο Φαμηλιώτικο Πρωτάθλημα Δηλωτής» στη Συκιά. Ώρα προσέλευσης και δήλωσης συμμετοχής 17:30.
5. Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 στις 20:30.
«Γιορτή Φαμηλιώτικης Πίτας» στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας.
Το χορευτικό του Συλλόγου Μαμουλαδιωτών θα χορέψει τοπικούς και Ηπειρώτικους Δημοτικούς χορούς.
6. Σάββατο 13 Αυγούστου στις 20:30.
Εκδήλωση με Θέμα: ««100 χρόνια από την Μικρασιατική Εκστρατεία και την Προσφυγιά». Εισηγητής: Περικλής Δ. Καπετανόπουλος Δημοσιογράφος-Ιστορικός, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Πλατεία στο Κλεφτάλωνο.
Επιπρόσθετα, θα πραγματοποιηθεί δράση για τη διαμόρφωση πεζοπορικού μονοπατιού από την βρύση του Καρκανιά, μέσω του πλατανόδασους του Αβράδιαγου, μέχρι τα Λουτρά Στάχτης και τον «Μύλο της Εκκλησίας», παραποταμίως.
Επίσης, σας καλούμε να συμμετάσχετε όλες και όλοι σας, στηνΤακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στις 19.00, στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας.
Δύναμη του Συλλόγου μας, η Συμμετοχή όλων!
Θέματα:
1. Ετήσιος Απολογισμός Δράσης
2. Ετήσιος Οικονομικός Απολογισμός
3. Λουτρά Στάχτης
 
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας
 
Ο Πρόεδρος
Σινογεώργος Κωνσταντίνος
 
ο Γεν. Γραμματέας
Καπετανόπουλος Περικλής
 
 
Υ.Γ: Οι φωτογραφίες είναι από την πρόχειρη στέγαση των προσφύγων της Μικράς Ασίας σε κεντρικά σημεία της Αθήνας του 1922.