Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας σε ανάρτησή του στο Facebook ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο ΚΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Εύχομαι στο νέο Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) καλή δύναμη στο έργο τους.
Όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες απαιτήσεις του Δήμου μας και η μεταξύ μας συνεργασία ανέκαθεν αποτελούσε και θα συνεχίζει να αποτελεί βασικό πυλώνα ανάδειξης και αντιμετώπισής τους. Από κοινού λειτουργούμε αποτελεσματικά και προς όφελος του τόπου μας.
Κάθε επιτυχία στα καθήκοντά σας!".
 
Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας .
Πράγματι γνωρίζουμε τις μεγάλες απαιτήσεις του Δήμου μας .Παρακολουθούμε από κοντά μέσω των πολιτιστικών Συλλόγων – μελών μας τα προβλήματα της Ναυπακτίας ,τις ελλείψεις σε τεχνικές και κοινωνικές υποδομές και κυρίως τα θέματα καθημερινότητας .
Η δημιουργία του ενιαίου Δήμου μεγάλωσε τις αποστάσεις από την έδρα, πιστεύουμε όμως ότι η σωστή οργάνωση ,οι νέες τεχνολογίες αλλά κυρίως η πολιτική βούληση και η ανέκαθεν καλή συνεργασία μας να δημιουργήσουν μια νέα ισορροπία που θα βοηθήσει όλους στην κοινή προσπάθεια για την συνολική ανάπτυξη του τόπου μας.