Όπως ανακοινώσαμε στα μέλη του Συλλόγου μας και στους απανταχού χωριανούς μας, δεν θα κυκλοφορήσει/εκδοθεί το νέο τεύχος της εφημερίδας μας (''Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑΣ") λόγω της κατάστασης της πανδημίας, αφού ούτε εκδηλώσεις μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όλο αυτό το διάστημα (απο το Μάρτιο του 2020), αλλά ούτε και στο άμεσο μέλλον δύναται να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση - κοπή πίτας. Όμως η λειτουργία του Συλλόγου όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε, και παρά το πλήγμα που υπέστη λόγω της κατάστασης, συνεχίσαμε τα έργα που είχαμε εξαγγείλει και πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και Νοεμβριο.

Ευελπιστούμε σύντομα να ξεπεράσει η χώρα μας αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να είμαστε όλοι υγιείς να συνεχίσουμε όπως πριν.
Ο Σύλλογος είναι εδώ και πάντα συνεχίζει να αγωνίζεται για το καλό του χωριού μας! Για τις Άγιες μέρες που έρχονται προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα γιορτινό τόνο στο χωριό μας και στολίσαμε χριστουγεννιάτικα το χώρο του λαογραφικού μας μουσείου (ο στολισμός έγινε εθελοντικά απο τον πρόεδρο του Συλλόγου).
Ευχόμαστε στους απανταχού χωριανούς μας, στα μέλη του Συλλόγου μας, στους φίλους του χωριού μας,



ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2021 !

Ο Πρόεδρος    Π.Ι.Κοτρώτσος

Ο Γ. Γραμματέας     Α.Κ.Δούρος

Τα μέλη του Δ.Σ.