ΣΟΚ έχει προκαλέσει ο αδόκητος χαμός του Γιάννη Κοτρότσου, Προέδρου της Κοινότητας Ελατούς, σε όλους τους Ελατιώτες και όχι μόνο. Ο Γιάννης έφυγε από κοντά μας , ξαφνικά το πρωΐ της 1ης Δεκεμβρίου 2020, προκαλώντας θλίψη και οδύνη σε όλους μας. 

 Ήταν Υπάλληλος της Εφορίας Μεσολογγίου, προερχόμενος  από την ΕΑΒ, στην οποία έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινοτικά και δημοτικά, εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Αποδοτίας, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέχτηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Ελατούς. Στο λίγο διάστημα που μεσολάβησε από την εκλογή του επέδειξε μεγάλο ζήλο και εργατικότητα και πέτυχε πολλά. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του, το οποίο αναμενόταν να είναι λίαν επιτυχημένο. Η Ελατού έχασε έναν ακούραστο εργάτη, του οποίου η απώλειά  είναι δύσκολο να αναπληρωθεί.
 Αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Σπυριδούλα και τις δύο κόρες του Βίκυ και Μαρία, στις οποίες εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας. Ευχόμαστε ο Θεός να τον έχει αναπαυμένο.
    Αντίο Πρόεδρε, θα σε θυμόμαστε πάντα.