pkexo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για τα Εγκαίνια του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης

Μια πολύ όμορφη βραδιά με αγαπημένες επιτυχίες των «Θεοδωράκη, Χατζηδάκη και Ξαρχάκου» που οργανώθηκε από τον Σύλλογό μας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και που εκτέλεσε με μοναδικό τρόπο η μεικτή χορωδία Ναυπάκτου, διασκέδασαν το βράδυ της Τρίτης 13 Αυγούστου 2013 στη Χόμορη Ναυπακτίας οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, οι προσκαλεσμένοι του Συλλόγου μας καθώς επίσης και οι πάρα πολλοί επισκέπτες.

Ήταν μία καταπληκτική μουσική βραδιά που ο κόσμος την αγκάλιασε, σιγοτραγούδησε και απόλαυσε κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Μία εκδήλωση που αναβάθμισε το πολιτιστικό επίπεδο του χωριού μας αλλά κα όλης της Ορεινής Ναυπακτίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου πατέρας Νικόλαος Μασγάλας, ο πανοσιολογιότατος πατέρας Νικόλαος Ρήγας, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κος Γιάννης Μπουλές, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ναυπακτίας κος Χρήστος Σικώλας, οι αντιδήμαρχοι κα Μαρία Ζιαμπάρα και κος Τάκης Καρκατσούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κος Χρήστος Εγγλέζος, ο τοπικός πρόεδρος κος Νίκος Ανδρεόπουλος, η πρόεδρος της μικτής χορωδίας Ναυπάκτου κα Άννα Παπαγεωργίου, η κα Μαρία Μπακαδήμα, προϊσταμένη των ΓΑΚ Αιτωλοακαρνανίας και πολύς κόσμος.

Για το Δ.Σ.

Μπάμπης Χαντζής

Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας