ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Τον Φεβρουάριο του 2009 το  Κεντρικό Συμβούλιο της  Ο.ΣΥ.Ν.  οδηγήθηκε στην απόφαση αναστολής έκδοσης της έντυπης ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗΣ .

Η 26χρονη πορεία της εφημερίδας, που με κόπο και μεράκι στήθηκε από πολύ αξιόλογους συμπατριώτες και τόσα προσέφερε στο πατριδοτοπικό κίνημα της επαρχίας μας, ανακόπηκε αποκλειστικά για λόγους  οικονομικούς.

 


Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα φάνηκε το μεγάλο κενό που προκάλεσε εκείνη η αναγκαστική απόφαση αναστολής έκδοσης της εφημερίδας μας.  Η επικοινωνία μεταξύ  Ο.ΣΥ.Ν. και Συλλόγων μελών καθώς και μεταξύ Ο.ΣΥ.Ν. και συμπατριωτών  ήταν φανερό ότι δέχτηκε ένα σοβαρό πλήγμα.


Από σήμερα, με την ηλεκτρονική έκδοση της  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗΣ  ξεκινά  μια σοβαρή συλλογική προσπάθεια αποκατάστασης της μεταξύ μας επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης. Σε τι βαθμό αυτός ο ηλεκτρονικός τρόπος επικοινωνίας θα καλύψει τις πραγματικές ανάγκες  του πατριδοτοπικού μας κινήματος μένει να αποδειχτεί στην πράξη και θα εξαρτηθεί βεβαίως  πρώτα από τη στήριξη που θα βρει από όλους  εμάς τους Ναυπάκτιους.


Τα μέλη  του Κ.Σ. της Ο.ΣΥ.Ν. αισθάνθηκαν υποχρεωμένα να μην  αγνοήσουν τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας για την πραγμάτωση των σκοπών της Ομοσπονδίας μας. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε αυτό το βήμα, χωρίς να εγκαταλείπεται  ο στόχος μας για επανέκδοση της έντυπης «Ν», όταν τα οικονομικά της Ο.ΣΥ.Ν. το επιτρέψουν.


Όπως και η έντυπη ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ, η nafpaktiaki.gr  θα είναι επίσης εφημερίδα ενημέρωσης και προβληματισμού της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας, έτοιμη να φιλοξενήσει δημοσιεύσιμο  υλικό που θα προέρχεται από Συλλόγους μέλη, από φορείς και μεμονωμένους συμπατριώτες Ναυπάκτιους.


Καλή επιτυχία.

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΣΥΝ