e_sinhΤο Σάββατο 3 Μαρτίου στις 12.00 θα παρουσιαστεί στο Βιβλιοπωλείο ADAGIO ( Ν. Μπότσαρη 10, Ναύπακτος, τηλ: 26340 38215) το βιβλίο "Θέλω να αρρωστήσω" του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη.
Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει θεατρική αφήγηση του παραμυθιού, αλλά και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς  φίλους που θα συμμετέχουν ενεργά στη ροή της ιστορίας, εικονογραφώντας επι τόπου τους ήρωες, ανοίγοντας μαγικά κουτιά, συναρμολογώντας χρωματιστά πάζλ και φτιάχνοντας ευφάνταστες κατασκευές!

Θα είναι κυρίως για παιδιά ηλικιών από 3 μέχρι 11 ετών και η είσοδος θα είναι φυσικά ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ήρωας του βιβλίου ο κύριος Πυρετός και η υπόθεση αρκετά πρωτότυπη: «Ο μικρός Αχιλλέας, προσπαθώντας να αποφύγει το σχολείο της επόμενης μέρας και το επικείμενο διαγώνισμα Γεωγραφίας, στέλνει τηλεγράφημα στον κύριο Πυρετό και τον παρακαλεί να τον βοηθήσει να αρρωστήσει. Λίγα λεπτά αργότερα, ο κύριος Πυρετός, με το ειδικό βαλιτσάκι του στο χέρι, κλειδώνει τον πύργο του και καβαλάει το ιπτάμενο θερμόμετρό του, με κατεύθυνση το σπίτι του μικρού Αχιλλέα...».
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα των δυο δημιουργών στο www.kopernikos.gr

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Μηχανικοί και οι δυο στο επάγγελμα ασχολούνται εδώ και έξι χρόνια συνειδητά με το χώρο του παιδιού. Το 2007 κερδίζουν, το Α' Βραβείο σε διαγωνισμό αυτοσχεδιαστικού παραμυθιού (2nd Story Telling Festival) του «Μικρού Πολυτεχνείου», ενώ την ίδια χρονιά οι δυο τους γράφουν το παιδικό θεατρικό έργο: «Ένα. ανάποδο ταξίδι» που αποσπά το Α΄ Κρατικό Βραβείο του ΥΠ.ΠΟ.
Το 2008 συγγράφουν και σκηνοθετούν δυο παιδικές μουσικοθεατρικές ραδιοφωνικές σειρές («Τα Χριστούγεννα του μικρού Κοπέρνικου» και «Ο μικρός Κοπέρνικος και οι 7 Άθλοι»), που εκπέμπονται από τη συχνότητα του Δεύτερου Προγράμματος.
Το 2009 κυκλοφορούν το δίσκο τους: «Ο Κόσμος Ανάποδα», με τραγούδια για παιδιά που ερμηνεύουν ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Σπύρος Σακκάς, η Δανάη Παναγιωτοπούλου κ.α. ενώ την ενορχήστρωση υπογράφει ο έμπειρος Θόδωρος Κοτεπάνος.
Το βιβλίο "Θέλω να αρρωστήσω" από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι το πρώτο τους βιβλίο για παιδιά.

Η Έμη Σίνη κατάγεται από τη Ναύπακτο (εγγονή του ιερέα Θωμά Σίνη).