Σύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού, καλούνται οι Σύλλογοι - Μέλη και όσοι στο μεταξύ εγγραφούν στην Ο.ΣΥ.Ν. στην ΚZ΄ Τακτική Γενική Συνέλευση στις 9 Απριλίου 2011 , ημέρα Σάββατο και ώρα 17.30΄, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ.) , Πατησίων 5, εντός στοάς, 4ος όρ. - Ομόνοια.
(Κατάθεση - έλεγχος δικαιολογητικών από ώρα 17.30΄, έναρξη εργασιών Γ.Σ. ώρα 18.00΄).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Απολογισμός δραστηριότητας Κεντρικού Συμβουλίου.
2. Υποβολή έκθεσης Εποπτικού Συμβουλίου.
3. Κριτική - ψήφιση πεπραγμένων
4. Ανακοινώσεις - Συζήτηση προτάσεων Κ.Σ. και Αντιπροσώπων.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Όπως ορίζει το καταστατικό ( άρθρο 22 παρ. 4 ) στις Γ.Σ. της Ο.ΣΥ.Ν. μετέχουν υποχρεωτικά ως αντιπρόσωποι από κάθε Σύλλογο - Μέλος : Ο Πρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας και για κάθε 30άδα μελών ένας ακόμη αντιπρόσωπος, μέχρι τη συμπλήρωση συνολικά του αριθμού οκτώ (8) αντιπροσώπων.
2) Για τη συμμετοχή στη Γ.Σ. απαιτείται η κατάθεση έγγράφου του Δ.Σ. του κάθε Συλλόγου-μέλους, στο οποίο να φαίνονται τα στοιχεία όλων των αντιπροσώπων του (τακτικών και αναπληρωματικών).
3) Οικονομική τακτοποίηση : ετήσια συνδρομή συλλόγου ( € 50,00 ).

Με εκτίμηση
Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.
Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας


Τσώτας Ιωάννης                               Πια Ιωάννα



Σημ. : Ύστερα από την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της Ο.ΣΥ.Ν. αίτηση συλλόγου για εγγραφή του ως μέλος στην Ομοσπονδία μπορεί να κατατεθεί ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η έδρα του ενδιαφερομένου συλλόγου στην ελληνική επικράτεια. Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης.
(Απαραίτητα δικαιολογητικά : 1. απόσπασμα πρακτικού Δ.Σ. για προσχώρηση στην Ομοσπονδία . 2. ονομαστικός κατάλογος μελών Δ.Σ.
3. αντίγραφο καταστατικού
4. καταβολή € 50 ως δικαίωμα εγγραφής )