dsc_04761

Μετά την επιτυχημένη συνάντηση του κ. Γιάννη Μπουλέ με τους συλλόγους - μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας που εδρεύουν στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου) με ανάλογη επιτυχία και η συνάντηση με τους Συλλόγους που έχουν έδρα στη Ναύπακτο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας για τις συναντήσεις του νεοκλεγμένου Δημάρχου με τους συλλόγους:

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτιστικών συλλόγων στην πρόσκληση που απηύθυνε μέσω της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές. Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις, η πρώτη τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας στην Αθήνα και η δεύτερη στη Ναύπακτο την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ναύπακτος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν. κ. Γιάννης Τσώτας έκανε αναφορά στο ρόλο των συλλόγων και στην ανάγκη στενής συνεργασίας με τη νέα δημοτική αρχή. Στο πλαίσιο αυτό κατέθεσε υπόμνημα με τα βασικά dsc_0524προβλήματα που εντοπίζονται στο Δήμο Ναυπακτίας.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουλές τόνισε ότι αυτές οι συναντήσεις αποτελούν την απαρχή μιας ουσιαστικής συνεργασίας της δημοτικής αρχής με το πατριδοτοπικό κίνημα, τη συμβολή του οποίου θεωρεί πολύ σημαντική στη συσπείρωση και συνοχή των κοινωνικών δυνάμεων καθώς και στην προώθηση του πνεύματος του εθελοντισμού με στόχο τη διαμόρφωση ενεργών και υπεύθυνων πολιτών.
Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση κατά την οποία οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων διατύπωσαν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους τόσο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου δήμου Ναυπακτίας όσο και για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την προώθηση και ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας. Επίσης κατατέθηκαν και εγγράφως υπομνήματα για την ουσιαστική ενημέρωση της νέας δημοτικής αρχής.

Ναύπακτος, 16-12-2010