osyn1
Στην κατάμεστη αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ. παρουσία εκπροσώπων από 35 Συλλόγους πραγματοποιήθηκε η συνάντηση συνεργασίας του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ με τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων - μελών της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας.
Κατά την έναρξη της συζήτησης ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν. κ. Γιάννης Τσώτας, αφού συνεχάρη το νέο Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους που τον συνόδευαν για την εκλογή τους, επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας και αλληλοβοήθειας μεταξύ των συλλόγων και της νέας Δημοτικής αρχής στα πλαίσια του νέου διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας. Παράλληλα, κατέθεσε έγγραφο  υπόμνημα προς το Δήμαρχο όπου καταγράφονται συνοπτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία Ναυπακτίας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, ο οποίος κατά την εισήγηση του αναφέρθηκε επιγραμματικά osyn2στις προκλήσεις και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ακολούθως, υπογράμμισε τις αλλαγές που φέρνει στην αυτοδιοίκηση ο Καλλικράτης και κάλεσε τους συλλόγους να συμμετέχουν ενεργά και να στηρίξουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.
Η συζήτηση συνεχίστηκε με την κατάθεση προτάσεων - ερωτήσεων των εκπροσώπων των Συλλόγων προς το νέο Δήμαρχο. Ο κ. Γιάννης Μπουλές, κατά τη δευτερολογία του, απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν και ολοκληρώνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τόνισε ότι ήταν μια γόνιμη συνάντηση από την οποία προέκυψαν σημαντικά θέματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων κατέθεσαν εγγράφως τις προτάσεις τους προς το Δήμαρχο, ο οποίος και δεσμεύτηκε να τις μελετήσει.
Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ συνάντηση του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Ναυπακτίας με τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων που εδρεύουν στη Ναύπακτο.
Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.

Φωτογραφικό υλικό:
osyn3 osyn6 osyn4
osyn5
Πηγή φωτογραφιών: www.e-nafpaktia.gr