karakostas1


































































































Με μεγάλη επιτυχία σε έναν κατάμεστο χώρο έγινε η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας και υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Καρακώστα την Πέμπτη το βράδυ στην πλατεία Φαρμάκη.

Ο κ. Καρακώστας στην ομιλία του τόνισε βασικές πτυχές του προγράμματος διοίκησης της Κίνησης για τον διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας. Επίσης αναφέρθηκε στις αποτυχημένες θητείες όλων των άλλων υποψηφίων αντιπάλων του, στις αλλοπρόσαλλες «συνεργασίες» και στην διαφορετικότητα της Κίνησης Πολιτών τόσο στον τρόπο λειτουργίας της, όσο και στο πλάνο διοίκησης που έχει.
Ο κ. Καρακώστας μίλησε ιδιαίατερα αισιόδοξα για την μάχη της κάλπης, και τόνισε ότι η κοινωνία δείχνει έτοιμη για την μεγάλη υπέρβαση που θα φέρει την Κίνηση παρούσα την δεύτερη Κυριακή.
Στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο κ. Καρακώστας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Κίνησης - για το οποίο δήλωσε περήφανος- και έδωσε το στίγμα για την ημέρα των εκλογών «Δεν έχουμε υποχρέωση σε κανέναν, κάνουμε το χρέος μας για τον τόπο μας επιλέγοντας την καλύτερη λύση για την Ναυπακτία» δήλωσε χαρακτηριστικά.