papathanasis5
Στο μεγάλο έργο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Αρχής (http://issuu.com/papathanasis/docs/apologismos) αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης για το μέλλον του νέου Δήμου Ναυπακτίας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης στην ομιλία του στους ετεροδημότες.

Στην κατάμεστη αίθουσα του καθιδρύματος «Αθ. Ματάλα» στο κέντρο της Αθήνας ο Θανάσης Παπαθανάσης τόνισε ότι «Με έμπειρους και ικανούς ανθρώπους δίπλα μας, με συμπολίτες μας που θέτουν την πρόοδο του τόπου που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ως βασική πολιτική προτεραιότητα προχωράμε δυναμικά μπροστά». Όπως ο ίδιος είπε
«το κρίσιμο στοιχείο στις εκλογές αυτές είναι η επιλογή των προσώπων που θα κληθούν να στελεχώσουν το νέο Δήμο.
Η απόφαση είναι ξεκάθαρη. Θα πάμε μπροστά ή θα αρχίσουμε τα πειράματα; Για να ανταποκριθούμε στιςpapathanasis8 προκλήσεις χρειάζεται γνώσεις, πείρα, επιρροή, ικανότητα συνεργασίας.
Οι συνυποψήφιοί μου έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Το γνωρίζω. Γι' αυτό και έχουν την εκτίμησή μου. Αλλά για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι προκλήσεις χρειάζονται περισσότερα από καλές προθέσεις».

Ο Θανάσης Παπαθανάσης κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε:
«Έχουμε την όρεξη να συγκρουστούμε και τη δύναμη να τις επιβάλουμε. Έχουμε προτείνει συγκεκριμένες λύσεις. Λογικές, πρακτικές λύσεις, όχι πολιτική αερολογία.
Με αποφασιστικότητα, αξιοπρέπεια και όρεξη για προσφορά, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Στη νέα προσπάθεια, που ξεκινά, είναι αναγκαίο να υπάρχει η ενεργός συμμετοχή όλων μας.
Την δύσκολη αυτή περίοδο οφείλουμε να ισχυροποιήσουμε το Δήμο μας.
Με όραμα, σύνεση και συναίνεση δημιουργούμε ένα ελπιδοφόρο αύριο για το μέλλον του τόπου μας. Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να έχετε ενεργό συμμετοχή.
Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».