mpoules_athina1
Παρά την έντονη βροχόπτωση και την κυκλοφοριακή συμφόρεση στο κέντρο της Αθήνας, οι ετεροδημότες Ναυπάκτιοι έδωσαν δυνατό παρόν στο κάλεσμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μπουλέ. Ασφυκτικά γεμάτη η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT από τους Ναυπάκτιους που έσπευσαν να δηλώσουν με την παρουσία τους την αμέριστη στήριξή τους στον αγώνα για μια καλύτερη Ναυπακτία.


Στην εισήγησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπουλές υπογράμμισε τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει το πατροδοτοπικό κίνημα στη μέχρι τώρα ανάπτυξη της Ναυπακτίας. Τόνισε πως η συνεργασία με τους απανταχού Ναυπάκτιους θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη νέα εποχή που φέρνει ο Καλλικράτης στην Αυτοδιοίκηση. Επισήμανε για άλλη μια φορά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η Ναυπακτία και τα οποία μπορούν με σωστή οργάνωση, προγραμματισμό και εφαρμογή πολιτικών να δώσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δήμο Ναυπακτίας.



Η Ναυπακτία μπορεί και αξίζει να γίνει η επιλογή των παιδιών μας και ο προορισμός των επισκεπτών. Η επίτευξη αυτού του στόχου είναι υπόθεση όλων. Όλοι έχουμε την ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας. Τελειώνοντας την εισήγησή του έδωσε το ραντεβού της επόμενης συνάντησης στις 7 Νοεμβρίου, την ημέρα της νίκης για όλη τη Ναυπακτία.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους ανθρώπους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας.