osyn_2018
Πραγματοποιήθηκε η ΛΔ΄ Τακτική Γεν. Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.), στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝ.ΣΥ. στην Αθήνα. Πρόεδρος της Συνέλευσης εκλέχτηκε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Αβωρανιτών - Λιβαδακιωτών κ. Μούτσιος Νικόλαος. Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τσώτας Ιωάννης εξέθεσε στους αντιπροσώπους των συλλόγων - μελών τα πεπραγμένα του Κεντρικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Στην έκθεση πεπραγμένων έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας, στην προώθηση των καταστατικών σκοπών, στα θέματα της επικοινωνίας, στη λειτουργία του Συντονιστικού Συμβουλίου, στις σχέσεις της Ομοσπονδίας με τους φορείς της επαρχίας μας (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ -ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ - Ο.Τ.Α. - ΠΑΝ.ΣΥ. ) καθώς και στην κατάσταση των οικονομικών της Ο.ΣΥ.Ν.
Ακολούθησε ενημέρωση των αντιπροσώπων των συλλόγων σε θέματα σχετικά με τα προγράμματα LEADER της Αιτωλικής Αναπτυξιακής από τον Γεν. Δ/ντή της κ. Μιχαλόπουλο Χαράλαμπο.
Στη συνέχεια έγινε διεξοδική συζήτηση μεταξύ των αντιπροσώπων των συλλόγων και κατάθεση προτάσεων με στόχο τη χάραξη μιας ακόμη καλύτερης πορείας της Ομοσπονδίας για την επόμενη διετία.
Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε έγινε εκλογή των νέων μελών του Κεντρικού Συμβουλίου της Ο.ΣΥ.Ν. για τη διετία 2018 - 2020 , η εκλογή του νέου 5μελούς Εποπτικού Συμβουλίου καθώς και η εκλογή των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας για την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία. (ΠΑΝ.ΣΥ.) .
Τα νέα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου σε συνεδρίασή τους το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής :
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος : Δημαδάμα Δήμητρα (Αράχωβα)
Αντιπρόεδρος : Παπαδόπουλος Θεόδωρος ( Ποκίστα)
Β΄Αντιπρόεδρος : Καλαβρουζιώτης Αθανάσιος (Καλαβρούζα)
Γεν. Γραμματέας : Πια Ιωάννα (Ελατόβρυση)
Β΄ Γεν. Γραμματέας : Ζήσιμος Δ. Βασίλειος (Πλάτανος)
Ταμίας : Σαλτός Κων/νος (Νεοχώρι)
Β΄Ταμίας : Ασημακοπούλου Λεμονιά (Λευτέριανη)
Έφορος Εκδόσεων : Αναστασόπουλος Παναγιώτης (Δορβιτσά)
Οργανωτικός Γραμματέας : Βελέντζας Χρήστος (Τερψιθέα)
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων : Κοτρώτσος Παναγιώτης (Αμπελακιώτισσα)
Υπεύθυνος Γραφείου : Λόη Βασιλική (Καστανιά)
Αναπληρωματικό μέλος : Χατζής Χαράλαμπος (Χόμορη)
ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος : Τσαντίλης Νικόλαος (Τερψιθέα)
Αντιπρόεδρος : Κούκουνας Δημήτριος (Αράχωβα )
Γραμματέας : Κάβουρας Κωνσταντίνος (Δορβιτσά )
Μέλος : Αντωνοπούλου Λαμπρινή (Καστανιά)
Μέλος : Μάμαλη Πολυτίμη (Ποκίστα)
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝ.ΣΥ.
Εκλέχτηκαν οι : Δούρος Χαράλαμπος (Αμπελακιώτισσα), Κατσαντώνη Ασημίνα (Αράχωβα), Κουβαράς Ευθύμιος (Καστανιά ) , Λόης Κων/νος (Ελευθέριανη ) , Τσαναής Μιχαήλ (Τερψιθέα) Χαλμούκης Σπύρος (Δενδροχώρι) Χαραλαμπόπουλος Χαράλαμπος (Δορβιτσά) .

Το Κεντρικό Συμβούλιο