Έως και τις 24 Ιουλίου το Ψηφιακό Μουσείο για την Ελληνική Επανάσταση θα βρίσκεται στο Γρίμποβο (δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο-χώρος διεξαγωγής εμποροπανήγυρις), με δωρεάν είσοδο για όλους και ώρες λειτουργίας 17:30-21:30 (καθημερινά).
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της @region_of_western_greece που θέτει στην υπηρεσία της ιστορίας τις σύγχρονες ψηφιακές οπτικοακουστικές και διαδραστικές τεχνολογίες και αξίζει να την επισκεφθούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

 

Στην τελετή Αγιασμού, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, κ.Ανδρέας Φίλιας.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Θέρμου κ.Σπύρος Κωνσταντάρας, η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Έφη Γρίνου, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας κ.Ντίνος Τσουκαλάς, κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, και κ.Θανάσης Κούκουνας.
 Ενώ, ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά ήταν η συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου με μαέστρο την κ.Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού και την κ.Ζιζή Κορκοντζέλου στο πιάνο.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι