Τα διόδια της Γαβρολίμνης εδώ και λίγα λεπτά είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους εργαζόμενους, τους μαθητές και τους κατοίκους του Δήμου Ναυπακτίας που καθημερινά μεταβαίνουν στους όμορους δήμους για την εργασία, το σχολείο ή τις καθημερινές τους ανάγκες.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας δήλωσε:

«Οι συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες του Δήμου Ναυπακτίας απέφεραν τα προσδωκόμενα, καθώς η εταιρεία διαχείρισης των διοδίων, επιδεικνύοντας κοινωνική υπευθυνότητα, ανταποκρίθηκε θετικά στο δίκαιο αίτημά μας.

Ευχαριστώ προσωπικά τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Αχιλλέα Καραμανλή, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, Κλιματικής Κρίσης-Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον Περιφερειάρχη Δ.Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Χάλκειας Σπύρο Τραχύλη, τους Πρόεδρους των Κοινοτήτων της Χάλκειας Γιώργο Γεωργούλα, Χρήστο Βαλμά, Αντώνη Φουσέκη, Νίκο Καλαβρουζιώτη, Νίκο Δανιήλ, Γιώργο Δαδάνη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Λευτέρη Μπαλωμένο, ο οποίος πρώτος έθεσε το ζήτημα.

Ευχαριστώ επίσης, το σύνολο των παρόντων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, που ομόφωνα στήριξε το ψήφισμα του Δήμου Ναυπακτίας.»