Τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας με τους Αντιδημάρχους Ντίνο Τσουκαλά, Σωκράτη Παπαβασιλείου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πλατάνου Θανάση Κούκουνα.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Αχλαδόκαστρο, τον Πλάτανο, την Περίστα, τον Άγιο Δημήτριο, την Καστανιά, τη Χόμορη, την Κλεπά, την Περδικόβρυση, το Λιβαδάκι, το Νεοχώρι, την Αράχωβα όπου συζήτησαν με τους κατοίκους, με Προέδρους των Τοπικών Συλλόγων και τους Προέδρους των Κοινοτήτων Νίκο Τσαρούχη, Γιώργο Πολύχρονο, Δημήτρη Πελέκη, Γιάννη Κοτσιώτα, Κώστα Μανώλη, Περικλή Ζιαμπάρα, Ντίνο Μπάκα, Μαρία ΛουκοπούλουΑσημάκη Σμάνη, Γλυκερία Καλαθά αντίστοιχα, καθώς επίσης τους Κώστα Καραγιάννη (Αντιπρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Αραχώβης) και Κατερίνα Τσαρούχη (Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Αραχώβης).

Στην ΤΚ Περίστας ο Γιώργος Χατζηνικολάου (Πρόεδρος Τραπέζης Πειραιώς) μαζί με μέλη του Τοπικού Συλλόγου τους ξενάγησαν στα γραφεία που στεγάζονται στο κτήριο του σχολείου, ενώ στην ΤΚ Χόμορης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπάμπης Χαντζής τους ξενάγησε στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στην ΤΚ Λιβαδακίου παρούσα ήταν επίσης η Μιράντα Σμάνη. Ενώ, στην ΤΚ Αραχώβης συναντήθηκαν και με τον Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόρη Σκαρλάτο.