dim_sym

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα) το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με το άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ.(Εισηγ.κ.Σικώλας).
2. Ορισμός δημοτικού συμβούλου - μέλους της επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης - ΠΔ 28/80.(Εισηγ.κ.Σικώλας).
3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και του αναπληρωτή του στην επιτροπή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για τον χαρακτηρισμό χώρων ως πολυσύχναστων. (Εισηγ.κ.Δήμαρχος)
4. Ορισμός εκπροσώπου του δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή του δασαρχείου «Ανάθεση μικροεργολαβιών και παραλαβής των έργων αυτών» .(Εισηγ.κ.Δήμαρχος).
5. Ορισμός εκπροσώπου του δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή του δασαρχείου «Διεξαγωγή δημοπρασιών ενοικίασης του αποκλειστικού δικαιώματος της κάρπωσης των μη εκμεταλλευομένων με αυτεπιστασία δημοσίων δασών». (Εισηγ.κ.Δήμαρχος).
6. Έγκριση προϋπολογισμού ΚΕΔΝ έτους 2014.(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
7. Ορισμός δύο ελεγκτών που θα διενεργήσουν τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της ΚΕΔΝ για το έτος 2013. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
8. Απευθείας αγορά οικοπέδου στην θέση Τάπια Κάστρου Ναυπάκτου (οδός Θέρμου αρ.2) και υπόδειξη ενός Δημοτικού Συμβούλου για την στελέχωση της επιτροπής του άρθρου 186 παρ. 5 του Ν.3463/2006 (η οποία επιτροπή θα καθορίσει το τίμημα της απευθείας αγοράς).(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
9. Εξέταση της ένστασης του Α. Καλφούτζου κατά του Πρακτικού της Επιτροπής Καλής Εκτέλεσης του Δήμου Ναυπακτίας περί μη καλής εκτέλεσης του υποέργου 2: «Παραγωγή Ντοκιμαντέρ για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου» με κωδικό ΜΙS 374450 στο Ε.Π. «Δυτ. Ελλάδα - Πελ/σος - Ιόνιοι Νήσοι»».(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
10. Αίτημα της δικαιούχου περιπτέρου κ.Περγερή Μαρίας Χας Γεωργίου για μετατόπιση του περιπτέρου της στο Αντίρριο. (Εισηγ.κ.Καρκατσούλης).
11. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του Δήμου Ναυπακτίας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ψηφιακή σύγκλιση - πρόσκληση 59/24-12-2013».(Εισηγ.κ.Καρκατσούλης).
12. Υποβολή πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση υποδομών αθλητικών εγκαταστάσεων Γαβρολίμνης -Λυγιά».(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
13. Υποβολή πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συλλογή ομβρίων υδάτων για την προστασία κατοίκων στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου-Θέρμου». .(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα)
14. Υποβολή πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Βελτίωση οδοποιίας Δήμου». (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
15. Παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΩΝ» της Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας και του αναδόχου Παπανδρέου Νικολάου. (Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
16. Παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Συντήρηση - ανακαίνιση Δημαρχείου και παραδοσιακών κτιρίων του Δήμου» της Δημοτικής Ενότητας Πυλήνης και του αναδόχου Βασίλειου Φούντζηλα..(Εισηγ.κ.Ζιαμπάρα).
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Σικώλας Χρήστος