Το ΔΣ της Ομοσπονδίας συνεδρίασε την Πέμπτη 16/07/2020 σε ανοικτή συνεδρίαση, με την παρουσία πολλών μελών μας, με μοναδικό θέμα την εκτίμηση της πορείας του έργου της ανάπλασης και των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην αγορά της πόλης.

Η Ομοσπονδία εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται για την όσο το δυνατόν ομαλότερη εξέλιξη του έργου της ανάπλασης ώστε οι επαγγελματίες της πόλης να αντιμετωπίσουμε τα λιγότερα προβλήματα από την εκτέλεση του έργου. Προκαλέσαμε πολλές συναντήσεις με τον κ. Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τον πρώην διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών προσπαθώντας να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα. Σε όλες τις συναντήσεις μας ακούγαμε ότι φταίει η προηγούμενη Δημοτική αρχή για τα λάθη του έργου και παίρναμε μια υπόσχεση είτε για το πότε ξεκινάει είτε για το πότε θα δοθεί η οδός Μπότσαρη στην κυκλοφορία. Η τελευταία μάλιστα υπόσχεση του Δημάρχου ήταν την 15/06/2020 που παρευρέθηκε στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ότι η οδός Μπότσαρη θα δοθεί στην κυκλοφορία για αυτοκίνητα τέλος Ιουνίου ή το πολύ 15 Ιουλίου.
Σίγουρα η ευθύνη βαραίνει την σημερινή Δημοτική αρχή, αλλά η αδράνεια και η σιωπή των υπολοίπων Δημοτικών παρατάξεων μας προβληματίζει.
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής
Έχετε αντιληφθεί πόσο μεγάλη ζημιά έχει υποστεί η αγορά (Μπότσαρη και Τζαβέλα) την περίοδο εκτέλεσης του έργου;
Έχετε διαπιστώσει ότι η πόλη έχει κοπεί στα δύο και πόσο μειώθηκε η επισκεψιμότητα και μάλιστα προερχόμενοι από κλειστά καταστήματα λόγω κορωνοιού;
Σταματήστε επιτέλους την υποσχεσιολογία και δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα βοηθήστε την αγορά, προτού να είναι πολύ αργά, είναι υποχρέωσή σας.
Επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματος μας λέμε τέρμα στην ανοχή και τέρμα στις υποσχέσεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Δαβανέλλος Θέμης

Ο Γραμματέας
Μπακατσιάς Βασίλειος