nafp
Σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία αναμένεται να προβληθεί η Ναύπακτος και η Βαράσοβα μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος "This is Greece / Classic Destinations", τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 10 - 12 Ιουλίου. Ο δημοφιλής τηλεοπτικός παραγωγός Peter Beveridge εντυπωσιάστηκε με τις δυνατότητες της περιοχής και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Ναυπακτίας, την εταιρία συμβούλων του και τους επιχειρήσεις για την φιλοξενία και την ενεργό υποστήριξη τους καθώς κατέβαλλαν πολύμηνες προσπάθειες προκειμένου να διασφαλιστούν τα γυρίσματα και να ενταχθεί η περιοχή στο απαιτητικό πρόγραμμα του συνεργείου. Η εκπομπή "This is Greece/ Classic Destinations", που θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές, τη φιλοξενία, την ιστορία και τον πολιτισμό επιλεγμένων Ελληνικών προορισμών, αναμένεται να μεταδοθεί στα ακόλουθα δίκτυα :
• Μέσα από τους 286 σταθμούς του δικτύου PBS ελεύθερης μετάδοσης θα διασφαλιστεί η προβολή του προορισμού σε δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατών στις ΗΠΑ.
• Μέσα από το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο SBS της Αυστραλίας η Ναυπακτία θα προσεγγίσει 7,5 εκατομμύρια περίπου Αυστραλούς με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και δυνατότητα για ταξίδια σε διεθνείς προορισμούς.
• Μέσα από το κορυφαίο τηλεοπτικό ταξιδιωτικό δίκτυο στον κόσμο, Travel Channel, η εκπομπή θα αναδείξει τον τόπο στη Μεγάλη Βρετανία και 19 ακόμα ευρωπαϊκές αγορές προσεγγίζοντας εκατομμύρια ταξιδιώτες.