Home Nεα Νέα Συλλόγων

Νέα Συλλόγων

Ιππικός Σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας - Έφιππη εκδρομή στο γεφύρι της Αρτοτίβας

E-mail Εκτύπωση PDF
artotiva_1Ο ιππικός σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας τελείωσε τις καλοκαιρινές του δράσεις με την έφιππη εκδρομή στο ιστορικό γεφύρι της Αρτοτίβας. Το ξεκίνημα έγινε από τον κάμπο της Φαμίλας και ακολουθήθηκε κάθετα ο Εύηνος ποταμός. Διασχίσαμε τον κάμπο Πίνης, την Κάτω Χρισοβίτσα και φτάσαμε στην πέτρινη τοξοτή γέφυρα που κάποτε ήταν το σημαντικότερο πέρασμα από και προς τους ορεινούς όγκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και της δυτικής Ελλάδας. Μονοπάτια ατέλειωτα συναντώνται πριν την γέφυρα και χωρίζουν αμέσως μετά που χρησιμοποιήθηκαν από εμπόρους, στρατιώτες, επισκέπτες και προσκυνητές κυρίως το χειμώνα που τα ορμητικά νερά του ποταμού δεν επέτρεπαν πέρασμα από άλλο σημείο. Οι μεγαλύτεροι της παρέας από την περιοχή απόλαυσαν την εικόνα του αλόγου πάνω στην γέφυρα, κάτι που είχαν πολλά χρόνια να δουν ενώ οι μικρότεροι ευχαριστήθηκαν μαζί με τα άλογα τα κρύα νερά του ποταμού και φωτογραφήθηκαν κάτω από το γεφύρι.
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011 19:08 ) Περισσοτερα...
 

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Κεντρικιωτών

E-mail Εκτύπωση PDF
kentriki_3Aγαπητά μέλη του Συλλόγου

Η φετινή χρονιά του 2011 είναι χρονιά εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Επειδή, όλη η χώρα μας βιώνει δύσκολες καταστάσεις, θεωρούμε καθοριστικής σημασίας τη συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου μας, ως μια πηγή ανάπτυξης της περιοχής μας. Σας καλούμε να βοηθήσετε στην ανάδειξη του νέου Δ.Σ. τόσο συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία με την ψήφο σας, όσο και θέτοντας υποψηφιότητα για την αναδιάρθρωση της σύνθεσής του που είναι ζωογόνος για την ανάδειξη νέων ιδεών. Στην κατεύθυνση αυτή, ήδη έγινε αυτή η ανανέωση στη σύνθεση του Δ.Σ. με τις εκλογές του 2008. Είναι σκόπιμο η ανανέωση των προσώπων-μελών του Δ.Σ. να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί στην παρούσα φάση με τις τωρινές εκλογές.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 13:15 ) Περισσοτερα...
 

14ο Πέρασμα Φαραγγιού Σκα

E-mail Εκτύπωση PDF
f_ska14ο Πέρασμα Φαραγγιού Σκά
Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πρόγραμμα

06:40 - 07:00 Συγκέντρωση συμμετεχόντων στην ψησταριά ‘'Ο Πρόεδρος‘' στην πλατεία του Δ. Δ. Λυγιά.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 08:27 ) Περισσοτερα...
 

Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κεντρικιωτών - Πρόσκληση συμμετοχής σε εθελοντικό καθαρισμό του χωριού

E-mail Εκτύπωση PDF


kentriki_3Το έτος 2011 έχει ανακηρυχθεί, όπως ίσως γνωρίζετε, «Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού». Βασικός στόχος του είναι η ανάπτυξη και η υποστήριξη της δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών που ευνοούν τη συμμετοχικότητα πολιτών και αναδεικνύουν την εθελοντική δραστηριότητα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 08:16 ) Περισσοτερα...
 

Ιππικός Σύλλογος Ναυπακτίας και Δωρίδας - Γύρος Λίμνης Ευήνου 2011

E-mail Εκτύπωση PDF
gyros_evΓια μια ακόμα χρονιά ο ιππικός σύλλογος θα πραγματοποιήσει την ετήσια έφιππη εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία (24 - 25 - 26 /6/2011).

Η αφετηρία μας είναι η Λεπτοκαρυά Ναυπακτίας και πιο συγκεκριμένα η Αγία Κυριακή. Την Παρασκευή το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν εκεί τα μέλη του συλλόγου μας με τα άλογα και όλα όσα προβλέπονται να μας συνοδεύσουν υποστηρικτικά αυτές τις ημέρες.

Το πρόγραμμα είναι:

24/6. Παρασκευή μεσημέρι αναχώρηση από την Αγ. Κυριακή. Πρώτη σύντομη στάση για επιθεώρηση και έλεγχο ίππων και εξοπλισμού στον Πόδο. Επόμενη στάση στην Αμπελακιώτισσα αφού περάσουμε και προσκυνήσουμε την εικόνα στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας. Διανυκτέρευση στον προαύλιο χώρο του ξενώνα Δρυάδες.

Το καταπράσινο κτήμα Λέλου

25/6. Σάββατο αναχώρηση νωρίς το πρωί με πέρασμα από την Περδικόβρυση , την λίμνη του Ευήνου με το υπέροχο τοπίο της και στάση για καφέ στον Άγιο Δημήτριο. Σάββατο μεσημέρι στάση για ξεκούραση στο στολίδι του δάσους με τις καστανιές, στο κτήμα Λέλου. Σάββατο απόγευμα αναχώρηση από εκεί και επόμενη στάση η Καστανιά. Ο τοπικός σύλλογος όπως πάντα θα <<αγκαλιάσει>> τους ιππείς με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

26/6. Κυριακή αναχώρηση από Καστανιά , σύντομο πέρασμα από το χάνι Λιόλιου και το πρωί γύρω στις 10:00 τα πέταλα και πάλι θα ακουστούν στα πλακόστρωτα και την πλατεία του Πλατάνου Ναυπακτίας όπου θα κάνουμε και στάση για καφέ συναντώντας καλούς φίλους. Στην συνέχεια θα περάσουμε από Βονόρτα κατεβαίνοντας την πλαγιά του βουνού και θα ανηφορίσουμε τις <<κοδέλες>> του δρόμου περνώντας από Ποκίστα και τερματίζοντας στη Σίμου όπου και θα γευματίσουμε.

Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 08:50 )
 
Σελίδα 10 από 19

Σήμερα

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους