konidasΣυνδημότισσες - Συνδημότες
Οι συνεργάτες μου κι εγώ, μετά από ώριμη σκέψη και ιδιαίτερο προβληματισμό, με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενοι το αίτημα της κοινωνίας, για ανεξάρτητη και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση, αποφασίσαμε να μετέχουμε στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου, με στόχο την άμεση και ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών του νέου διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας.

Συμπολίτισσες - Συμπολίτες


Δεσμευόμαστε απέναντι σας για διαρκή παρουσία στο πλευρό του καθενός σας, για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που ταλαιπωρούν όλους, και σας καλούμε να μας εμπιστευθείτε. Με ωριμότητα και σύνεση, με εντιμότητα και ήθος, με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, με ανανεωμένο, αξιόλογο και ικανό στελεχιακό δυναμικό, με όρεξη και ενθουσιασμό, με νέες ιδέες και συμπεριφορές, με περίσσια γνώση και εμπειρία, που πηγάζουν από τη μακρόχρονη ενασχόληση μας με την τοπική αυτοδιοίκηση, φιλοδοξούμε να είμαστε χρήσιμοι και παραγωγικοί. Πιστεύουμε πως, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο, μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί για το νέο διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας, όπως συνέβη και με την εφαρμογή του "Καποδίστρια", την περίοδο 1999-2002, που καταφέραμε, κατά γενική ομολογία, να ενσωματωθούν με επιτυχία στον αστικό ιστό της Ναυπάκτου τα 13 Δημοτικά της Διαμερίσματα.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Για μας υπάρχει μόνο ο παράγοντας ΑΝΘΡΩΠΟΣ και προβλήματα που αναζητούν λύσεις. Η όρεξη για δουλειά δεν έχει κομματική σφραγίδα. Γι' αυτό και οι υποψήφιοι μας προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους, φέρνοντας ο καθένας τις δικές του αντιλήψεις και θεωρήσεις, γιατί όλες οι ιδέες είναι χρήσιμες για τη Ναυπακτία. Απευθυνόμαστε λοιπόν στον καθένα και την καθεμιά σας ξεχωριστά, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, που τόσο μας έχουν στοιχίσει, και ζητάμε τη συμπαράσταση και συμπαράταξη σας.
Συνδημότες, Συνδημότισσες
Κοιτάζοντας σας, όπως πάντα, στα μάτια, σας καλώ να πορευτούμε μαζί σ' αυτόν το δύσκολο αγώνα της δράσης, της δημιουργίας και της ανάπτυξης του τόπου μας. Οι συνεργάτες μου κι εγώ θέλουμε να ταυτιστούμε με περίοδο αλλαγών, έργου και δημιουργίας. Δεσμευόμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας, για να τα καταφέρουμε. Στο τέλος της τετραετίας, θέλουμε να κριθούμε από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαστε σίγουροι πως, με τη στήριξη σας, θα κάνουμε το όραμα πράξη.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κονίδας